BOKA TID

Om Salongen

Salongen

AnnaSkinCare & Beauty öppnade 2010.

Vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen när du kommer till oss och att du ska få behandlingar som verkligen ger resultat. Vare sig du har celluliter, rynkor, solskador eller acne, ska du kunna få hjälp utifrån dina individuella behov.

Vi arbetar mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Sedan brinner vi för det här med hälsa och hudvård.

Vi har Hud- och Spaterapeuter och arbetar med avancerade hudvårdsmärkena iS Clinical & Esse Probiotic Skincare.

Självklart ger vi gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy.

Hoppas att vi snart får sätta guldkant på din dag. Välkommen!

Gabriella

Certifierad Massör & Hälsocoach

Jag heter Gabriella och är utbildad hälsocoach. Utöver det är jag även certifierad massör, LPG terapeut, kostrådgivare, UCW terapeut, koppningsterapeut, samt diplomerad inom Spraytan. Om du ibland får muskelknutor, huvudvärk eller spända muskler är det till mig du ska komma.

Min specialitet som massör är triggerpunktsbehandlingar, där jag arbetar mer djupgående med hjälp av massage, tryck, stretch, bindvävsmassage och eventuellt koppning eller dry needling .

Till mig är du välkommen med frågor/funderingar gällande både behandlingar och produkter.

Pamela

Nagelteknolog, fotvårdare

Mitt namn är Pamela och jag är utbildad och diplomerad nagelteknolog.

Jag älskar att jobba med naglar och få er att känna er fina.
Jag är även utbildad i Fotvård, Vaxning och Brow & Lash lift.
Ring gärna och fråga om du har några specifika önskemål.

Hjärtligt Välkomna!

Boriana

Massage terapeut, LPG terapeut, Idrottsmassage terapeut

Jag heter Boriana och är utbildad undersköterska med 15 årserfarenhet. Utöver det är jag även utbildad och certifierad massage terapeut, LPG terapeut, koppningsterapeut. Om du ibland får muskelknutor, huvudvärk eller spända muskler är det till mig du ska komma. Genom massage hittar jag punkterna med kopplingar till alla organ i din kropp och på så sett behandlar obalans och besvär. Allt från huvudvärk, smärtproblematik i muskler, leder och magkrämpor.

Jag har lång erfarenhet av idrottsmassage och estetiska behandlingar och jag vill att du mår bra på insidan för att öka din allmänna välmående. Idrottsmassage är anpassad för dig som behöver snabb återhämtning mellan träningspass eller tävlingar. Under idrottsmassage går man hårt och snabbt på musklerna. Det gör mer ont eftersom man jobbar djupt på muskulaturen i jämförelse med klassiskt massage, dock blir väldigt avslappnad av idrottmassagen.

Till mig är du välkommen med frågor/funderingar gällande behandlingar.

Minna

LPG och Massage-terapeut

Minna heter jag, och jag är utbildad LPG och Massage-terapeut.

Jag älskar att arbeta med LPG och göra kroppen finare oavsett om det gäller celluliter, ärrvävnad eller forma den.
Min massage är inspirerad från Asien, mer triggerpunkt och stretch för att mjuka upp knutar och spänningar.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera just din behandling.

Frida

Lpg och Spaterapeut samt Friskvårdsmassör

Mitt namn är Frida och jag är auktoriserad hudterapeut och jag är både SHR-auktoriserad och CIDESCO-certifierad hudterapeut.

Jag utbildade mig till hudterapeut vid Elisabethskolan här i Stockholm och tog examen i December 2020. Som utexaminerad vid Elisabethskolan

Är det något jag verkligen brinner för så är det just ansiktsbehandlingar då hudvård alltid har varit ett stort intresse. Därav blev det ett självklart val för mig att utbilda mig inom det området.

Efter examen har jag jobbat utomlands på SPA och på klinik här hemma i Sverige. Det har varit helt fantastiskt roligt och lärorikt.

Du är hjärtligt välkommen till mig om du har några funderingar eller frågor angående ansiktsbehandlingar.