BOKA TID

Om Salongen

Anna-Maria

Ägare, Hud- och Spaterapeut

Mitt namn är Anna-Maria och jag öppnade AnnaSkinCare & Beauty 2010.

Jag vill att du ska känna dig väl omhändertagen när du kommer till mig och att du ska få behandlingar som verkligen ger resultat. Vare sig du har celluliter, rynkor, solskador eller acne, ska du kunna få hjälp utifrån dina individuella behov.

Jag arbetar mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Sedan brinner jag för det här med hälsa och hudvård.

Jag är Hud- och Spaterapeut och arbetar med avancerade hudvårdsmärket iS Clinical.

Självklart ger jag gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy.

Hoppas att jag snart får sätta guldkant på din dag. Välkommen!

Gabriella

Salongschef

Jag heter Gabriella och är salongschef på AnnaSkinCare & Beauty. Utöver det är jag även hälsocoach, certifierad massör, LPG terapeut, kostrådgivare, UCW terapeut, koppningsterapeut, samt diplomerad inom Spraytan. Om du ibland får muskelknutor eller spända muskler är det till mig du ska komma.

Min specialitet som massör är triggerpunktsbehandlingar, där jag arbetar mer djupgående med hjälp av massage, tryck, stretch, bindvävsmassage och eventuellt koppning eller dry needling .

Till mig är du välkommen med frågor/funderingar gällande både behandlingar och produkter.

*Gabriella går på mammaledighet 8/10-2019

Emilia

Hud- och Spa terapeut, certifierad LPG terapeut

Hej Emilia här, jag är Hud- och Spa terapeut som även är certifierad LPG terapeut.

Älskar allt med detaljer och hjälper er gärna med att få fina fransar, bryn och fötter.

Jag jobbar även med Lash lift som innebär att man framhäver sina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar.

Vill du ha hål i öronen är det mig du kan komma till. Medicinsk öronhåltagning i samarbete med Blomdahl. Här kan du köpa fina örhängen som också är från Blomdahl.

Här på salongen arbetar jag med LPG produkter, Esse probiotic skincare och iS Clinical som är exklusiva och effektiva produkter.

Jag ger dig gärna råd om vad som kan passa just dig.

Ilina

Cidesco diplomerad Hud och Spaterapeut

Mitt namn är Ilina och är Cidesco diplomerad Hud och Spaterapeut sedan 2004 samt nagelteknolog sedan 2005. Hos mig kan du välja bland klassiska behandlingar, allt från en resultatinriktad ansiktsbehandling till vaxning samt allt gällande händer och fötter.

Här på salongen arbetar jag med LPG produkter, Esse probiotic skincare och iS Clinical som är exklusiva och effektiva produkter.

Jag brinner verkligen för mitt yrke och värdesätter din tid som du har valt hos mig. Tack för att du valde mig att förgylla vardag.

Birgitta

Certifierad massör

Birgitta, det är jag det. Certifierad massör och har arbetat som LPG-terapeut i över 20 år. När det gällande brännskador och ärr Stukningar, hälseneinflammation, muskulatur och mindre leder kan du komma till mig där jag jobbar med medicinskt laser.

Några exempel på effekter vid medicinskt laser är smärtlindring, minskad inflammation, stärkt immunförsvar samt bättre mikrocirkulation. Behandlingsmetoden är effektiv, biverkningsfri samt smärtfri.

Jag använder oss av Medical och Mid- Lite laser med våglängd 660-904 nm som används på ytliga och djupt liggande problem, exempelvis leder och muskulatur.

Zahira

Hud- och Spaterapeut

Zahira heter jag och är auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Jag hjälper dig gärna med att hitta rätt behandling efter dina behov och önskemål. Hos mig kan du komma på någon av våra ansiktsbehandlingar, fotvård, vaxning, massage samt få dina bryn och ögonfransar iordninggjorda med färg, formning och Lashlift.

Jag har ett stort intresse för hudvård och vill inspirera andra samt ge rätt kunskap som man kan ta med i vardagen.

Här på salongen arbetar jag med LPG produkter, Esse probiotic skincare och iS Clinical som är exklusiva och effektiva produkter.

Jag ser fram emot att få träffa dig, välkommen!

Johan

Legitimerad läkare - Botox och Fillers

Jag heter Johan och är legitimerad läkare med certifierifiering och fler års erfarenhet inom medicinskt estetiska behandlingar med Botox och Fillers.

2015 startade jag Beautyfill och har nu nöjet att samarbeta med Anna SkinCare & Beauty. Kvalitet och trygghet är viktigt för mig för att du som kund ska känna att du är i goda händer. Självklart har jag både yrkes och behandlings försäkring.”