BOKA TID

Fotvård

Unna dig fina, friska fötter med fotvård

Fötterna ska bära dig hela livet och det är lätt att få problem om man inte sköter om dem. Svamp, nageltrång och förhårdnader är vanliga besvär men genom att gå på fotvård regelbundet kan du förebygga den här typen av problem. Vi erbjuder flera olika fotvårdsbehandlingar och dina fötter kommer att tacka dig för att du valde just vår salong!

*Tips! Visste du att du kan gnida in fötterna med citron? Citronen mjukar upp och hjälper mot sprickor och bakterier mellan tårna.

Fotvårdsbehandling ”Friska fötter”

Vi inleder behandlingen med ett skönt fotbad innehållande en särskild tvål som gör att fötterna blir uppmjukade.
Därefter filar vi fötterna och avlägsnar eventuella förhårdnader. Vi vårdar naglar och nagelband. Samt hjälper till att lindra liktorn och lätt nageltrång.  Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Den här fotbehandlingen är för dig som behöver ordentlig vård av hela dina fötter. 

50 min 540:-

BOKA TID

Fotvårdsbehandling ” Pigga fötter”

Det här är en behandling som snabbt piggar upp trötta och lite lätt slita fötter.
I behandlingen ingår ett varmt fotbad, peeling och mjukgörande inpackning. Vi avslutar behandlingen med en skön fotmassage.
Denna behandling kan du också välja om du inte har så mycket problem och vill ha hjälp att endast klippa tånaglarna eller fila.
En snabb uppfräschning helt enkelt! 

30 min 400:-

BOKA TID

Fotvård Friska fötter + Shellac

Denna behandling innehåller allt som vi gör i ”Friska fötter” samt att vi där efter lackar naglarna med Shellac.
Detta nagellack sitter upp till 3-4 veckor utan att flisa sig och är inget som sliter på din egna nagel.  

Du kan ta bort det själv hemma med hjälp av kompresser med aceton, eller så bokar du enkelt in en tid hos oss för borttagning av shellac. Vill du byta färg efter att lacket suttit på i 3-4 veckor bokar du antingen in samma behandling igen eller ”pigga fötter + shellac” plus borttagning av shellac.

90 min 850:-

BOKA TID

Fotvård Pigga fötter + Shellac

Denna behandling innehåller allt som vi gör i ”Pigga fötter” samt att vi därefter lackar naglarna med Shellac som är ett permanent nagellack som sitter utan att flisa sig i upp till 3-4 veckor. 

Du kan ta bort det själv hemma med hjälp av kompresser med aceton, eller så bokar du enkelt in en tid hos oss för ”borttagning av shellac”. Vill du byta färg efter att lacket suttit på i 3-4 veckor bokar du antingen in samma behandling igen eller ”Friska fötter + shellac” plus ”borttagning av shellac”.

60 min 540:-

BOKA TID

Fotvård LYX

Detta är en mycket lyxig fotvårdsbehandling  som inleds med ett varmt och uppmjukande fotbad. Sedan skrubbar vi fötterna med en sockerskrubb, filar och avlägsnar eventuella förhårdnader. Vi vårdar naglar och nagelband och lindar sedan in fötterna i en mjukgörande inpackning. När inpackningen har verkat klart avslutar vi med en genomgående skön fotmassage. 

70 min 895:-

BOKA TID

Kortare behandling av fötterna

Kortare specifierade behandling av fötterna

Välj mellan:

Endast nagelklippning

Behandling av Nageltrång

Vårt/svampbehandling

Liktornsbehandling

Behandlingstid 25 min

350:-

NagelklippningNageltrångVårtbehandling

Liktornsbehandling