BOKA TID

Ansiktsbehandlingar

Hos oss kan du unna dig en ansiktsbehandling som ger ordentliga resultat!

Vi hjälper dig att hitta rätt behandling och skräddarsy hudvårdsprodukter efter just din hudtyp och de mål du har med din hud.

Har huden börjat åldras, blivit rynkig och slapp? Har huden blivit trött, torr och glåmig utan lyster?
Lider du av mycket oren hud eller kanske till och med akne?
Har du fått pigmentfläckar av solen eller vid graviditet?
Har du mycket känslig hud, kanske rosacea?

Kanske stämmer något av dessa påståenden in på dig, eller så önskar du något helt annat, vi hjälper dig att försöka uppnå precis den hud du vill ha!

Hos oss kan man Boka en kostnadsfri Hudvårdskonsultation för att lägga upp en plan alternativt hudvårdstips

På salongen använder vi hudvårdsprodukter från Esse Probiotic Skincare och iS Clinical och Dermapen4 som är exklusiva hudvårdsserier som skapar direkta och långvariga resultat!

Alla våra ansiktsbehandlingar är för både män och kvinnor!

Kostnadsfri Hudvårdskonsultation

På våran salong har vi ett stort urval av behandlingar för både män och kvinnor.
I en Hudvårdskonsultation inkluderar en personlig hudanalys och rådgivning.
Tillsammans lägger vi upp en hudvårdsplan och  skräddarsyr alla behandlingar så att det passar din hudvård och rekommenderar produkter som är anpassade för just din hudtyp.

På salongen är alla våra hudterapeuter diplomerade och certifierade samt att vi är medlemmar i  SHR.

Varmt Välkomna att boka in en Kostnadsfri Hudvårdskonsultation

Boka Kostnadsfri Hudvårdskonsultation

Klassiska ansiktsbehandlingar

Ekologisk och medicinskt resultatinriktad hudvård

Esse probiotiska, ekologiska & kraftfulla produkter arbetar målinriktat på obalanser i huden såsom exempelvis akne, fet/blank, torrhet, livlös/grå hud, pigmenteringar och åldrande hud. Esse förser huden med levande probiotiska mikrober som syftar till att konkurrera ut de elakartade mikroberna som skyndar på åldrandet. 

Genom att tillföra prebiotiska näringsämnen förbättras ekologin på huden och vi åldras långsammare och vackert. Starka konserveringsmedel och andra syntetiska ingredienser kan destabilisera hudens hela mikrobiom, esse innehåller därför nästan 0% konserveringsmedel och man ska därför helst inte blanda denna serie med andra för att få ut de goda bakteriernas fulla effekt. Esse hudvård är ekologiskt certifierade, stödjer rättvis handel, veganskt och emot djurförsök samt koldioxidneutrala. 

iS CLINICAL är en exklusiv klinisk hudvårdsserie utvecklad av INNOVATIVE SKINCARE, som består av exceptionella, resultatorienterade, anti-aging och hudoptimerande formler. Genom att utveckla och utnyttja den mest avancerade forskningsteknologin har INNOVATIVE SKINCARE:s team av läkare och forskare designat och skapat produkter som levererar snabba, säkra och långsiktiga, positiva resultat. Experterna från INNOVATIVE SKINCARE följer högsta etiska standarder när det gäller att vidareutveckla hudvård och uppfylla uppdraget att förbättra människors livskvalitet

Detta ingår i Klassisk ansiktsbehandling; Hudanalys, rengöring, peeling, brynplock, ansiktsmassage och mask. Behandlingen avslutas med produkter anpassade för din hudtyp.
Pris 50 min 1050:-
 

Detta ingår i Djuprengörande ansiktsbehandling; Hudanalys, rengöring, peeling, portömning och mask. Behandlingen avslutas med produkter anpassade för din hudtyp. 
Pris 50 min 1050:-

The Champagne Treatment
I denna behandlingen använder vi oss utav Is Clinical Produkter,
Lyxigt och bubblande skum, djuprengöring av porerna, skonsam peeling och kraftfull fukt. En ansiktsbehandling för alla hudtyper, där en lätt, men effektiv exfoliering som används utav ett aktivt skumenzym som kommer ifrån bl.a. papaya och ananas. Detta gör att huden får en frisk och sund glöd.
Pris 45 min 950:-

Boka Klassisk AnsiktsbehandlingBoka Djuprengörande AnsiktsbehandlingBoka The Champagne Treatment

Ansiktsbehandling Omega 3, Esse Probiotic Skincare

Denna behandlingen riktar sig till dig som vill ha en kraftfull närande behandling som ökar hudens egna läkningsförmåga och ger huden massa fukt samtidigt som den behandlar pigmenteringar och ger en otroligt fin lyster, Kan kombineras med en BHA-syre peeling och kraftfulla ampuller för att ta bort grådasig hud och små kvisslor.
Denna behandlingen ger dig LYSTER OCH GLOW

Vi arbetar med märket Esse Probiotic Skincare som är ekologisk och organisk Hudvård.

Fråga oss så förklarar vi mer!

55/40/25 min 1295/1050/795:-

BOKA OMEGA 3 + BHA GLOW + AMPULLBOKA OMEGA 3 + BHA GLOWBOKA OMEGA 3 mini Närande behandling

iS Clinical Fire & Ice

”Röda mattan-behandlingen”- En in intensiv och lyxig ”Instant Glow- Behandling”som ger snabba och långvariga resultat!

Den används av stjärnor som till exempel Gwyneth Paltrow, Halle Berry och Jane Fonda inför fester och fotograferingar eftersom behandlingen snabbt reducerar fina linjer, minimerar pigmentfläckar och andra ojämnheter, samt ger huden väldigt mycket fukt och lyster.

Ansiktsbehandlingen sker i fyra steg och inleds med en Intensive Resurfacing Masque. Den innehåller bland annat glykolsyra, retinol (A-vitamin), antioxidanter, vitaminer samt extrakt från grönt te.

Det yttersta lagret av döda hudceller skrubbas bort med en tre i ett peeling. Därefter appliceras en Rejuvenating Masque som bland annat innehåller hyaluronsyra, aloe vera gel, grönt te- och rosmarinextrakt. Denna syramask slipar huden på ännu lite djupare nivå och gör huden jämn i hudton och fina linjer slätas ut. Det är även denna mask som acnebakterien inte gillar och den är därför mycket bra mot orenheter och inflammationer.

Ansiktsbehandlingen avslutas med produkter skräddarsydda för just din hudtyp och när behandlingen nu är klar kommer du känna att ditt ansikte direkt fått en klarare hudton, mer lyster och blivit mer uppstramad.  

Denna behandling fungerar och rekommenderas för alla hudtyper och är även en utmärkt behandling att underhålla huden med och förebygga. 

Indikationer:

  • Torr och glåmig hud
  • Acne- Orenheter
  • Hyperpigmenteringar
  • Rosacea
  • Åldrad hud- Fina linjer och rynkor
  • Skada hud (ärr)

Obs! Vi rekommenderar en kur på fyra gånger för absolut bästa resultat.

45 min 1050:-

BOKA TID

Diamond Glow Peeling (Kemisk peeling)

PRODIGY PEEL SYSTEM ”P2” och ”P3”  är en kemisk peeling kombinerad av flertal olika syror (Resorcinol,mjölksyra,salicylsyra och citronsyra) som tillsammans arbetar målinriktad på flera hudproblem såsom Acne, skada hud/ acneärr,  åldrande av huden samt hyperpigmentering. Tillsammans bidrar dessa ingredienser till fantastiska behandlingsresultat jämfört med andra typer av kemisk peeling.

Behandlingen består av 3 steg (Prep, peel, boost) som är designade för perfekt balans av korrigering och peeling vid en hudföryngring

Skillnad på denna behandling och iS Clinical Fire and Ice är att denna peeling går ännu djupare och du får därför oftast en tid av avflagning efter behandlingen (Men inte alltid, beroende på hudtillstånd)

INDIKATIONER P2 (mildare syra)
Alla hudtyper
Grov och/eller ojämn hy
Matt och tråkig hudton
Fina linjer och rynkor

INDIKATIONER P3 (Starkare syra)
Passar allra bäst för Fitzpatrick typer I II OCH III
Grov och/eller ojämn hy
Acne/ Acneärr
Ojämn hudton/Pigmenteringar
Fina linjer och rynkor

P2 1895:-, P3 2495:-

Boka Tid för P2Boka Tid för P3

LPG FACE Advanced + collagenmask

Förläng effekten av LPG face behandlingen genom att lägga till peeling och collagenmask!

LPG Endermolift Face är 100% naturlig, ett ansiktslyft utan kirurgi. LPG Endermolift Face behandlar olika problemområden i ansiktet såsom dubbelhaka, spänst, lyft, rynkor och dränering, m.m.

Ansiktspeeling maximerar cellulär föryngring och jämnar ut fina linjer och rynkor.

När man gör en peeling jobbar man på att ta bort skadad och gammal hud, man skyndar på processen av cellförnyelsen i huden.
Den har en anti-age effekt som jobbar på djupet och ökar elastin- och kollagenproduktionen.

I behandlingen ingår Dubbelrengöring, peeling, serum, collagenmask, som återfuktar och tillför nytt collagen vilket ger huden spänst och lyster samt avslutande produkt   

70 min 1295:-

Boka LPG FACE Advanced + collagenmask

Ryggbehandling

En ryggbehandling passar dem som har orenheter eller acne på ryggen.

I behandlingen ingår en Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, mask, lätt massage samt avslutande produkter,
 

1050:-

BOKA TID