BOKA TID

Om Salongen

Salongen

AnnaSkinCare & Beauty öppnade 2010.

Vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen när du kommer till oss och att du ska få behandlingar som verkligen ger resultat. Vare sig du har celluliter, rynkor, solskador eller acne, ska du kunna få hjälp utifrån dina individuella behov. Vi arbetar mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Sedan brinner vi för det här med hälsa och hudvård.

Vi har Hud- och Spaterapeuter och arbetar med avancerade hudvårdsmärket iS Clinical & Dermapen4 samt ekologiska och kraftfulla Esse Probiotic Skincare. Självklart ger vi gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy.

Hoppas att vi snart får sätta guldkant på din dag. Välkommen!

Boriana

Massage terapeut, LPG terapeut, Idrottsmassage terapeut

Jag heter Boriana och är utbildad undersköterska med 15 årserfarenhet. Utöver det är jag även utbildad och certifierad massage terapeut, LPG terapeut, koppningsterapeut. Om du ibland får muskelknutor, huvudvärk eller spända muskler är det till mig du ska komma. Genom massage hittar jag punkterna med kopplingar till alla organ i din kropp och på så sett behandlar obalans och besvär. Allt från huvudvärk, smärtproblematik i muskler, leder och magkrämpor.

Jag har lång erfarenhet av idrottsmassage och estetiska behandlingar och jag vill att du mår bra på insidan för att öka din allmänna välmående. Idrottsmassage är anpassad för dig som behöver snabb återhämtning mellan träningspass eller tävlingar. Under idrottsmassage går man hårt och snabbt på musklerna. Det gör mer ont eftersom man jobbar djupt på muskulaturen i jämförelse med klassiskt massage, dock blir väldigt avslappnad av idrottmassagen.

Till mig är du välkommen med frågor/funderingar gällande behandlingar.

Minna

LPG och Massage-terapeut

Minna heter jag, och jag är utbildad LPG och Massage-terapeut.

Jag älskar att arbeta med LPG och göra kroppen finare oavsett om det gäller celluliter, ärrvävnad eller forma den.
Min massage är inspirerad från Asien, mer triggerpunkt och stretch för att mjuka upp knutar och spänningar. Jag utför även UCW detoxbehandling och vaxning.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera just din behandling.

Frida

Auktoriserad Hudterapeut med CIDESCO-Diplom

Mitt namn är Frida och jag är auktoriserad Hudterapeut samt både SHR-auktoriserad och CIDESCO-certifierad. Jag utbildade mig till hudterapeut vid Elisabethskolan här i Stockholm och tog examen i december 2020. Efter examen har jag arbetar utomlands på SPA och på klinik här hemma i Sverige. Det har varit helt fantastiskt roligt och lärorikt

Är det något jag verkligen brinner för så är det just ansiktsbehandlingar då hudvård alltid varit ett stort intresse. Därmed blev det självklart val för mig att utbilda mig inom det området.

Du är hjärtligt välkommen till mig om du har några funderingar eller frågor angående ansiktsbehandlingar.

Elizabeth

Auktoriserad Hud- och Spaterapeut med CIDESCO-Diplom

Mitt namn är Elizabeth och jag är auktoriserad hud- och spaterapeut. Jag är både SHR-auktoriserad och CIDESCO-certifierad. Jag är noggrann, lyhörd och positiv och älskar att arbeta med hudvård och naglar.

Hos mig kan du boka en ansiktsbehandling som jag skräddarsyr utifrån ditt behov och önskemål. Vill du ha nagelförlängning, fina händer och fötter? Då är det mig du ska komma till!

Bettina

Leg. Sjuksköterska, cert. Injektionsbehandlare & Laserterapeut

Mitt namn är Bettina, legitimerad sjuksköterska och är certifierad Injektionsbehandlare inom fillers, Botox och Bodyfillers. Jag är även certifierad Laserterapeut. Som behandlare är jag väldigt mån om din säkerhet, integritet och trygghet. Jag strävar efter att uppnå dina förväntningar och önskemål.

Varmt välkommen om du har frågor om laser eller Injektioner.