BOKA TID

Fotvård

Unna dig fina, friska fötter med fotvård

Fötterna ska bära dig hela livet och det är lätt att få problem om man inte sköter om dem. Svamp, nageltrång och förhårdnader är vanliga besvär men genom att gå på fotvård regelbundet kan du förebygga den här typen av problem. Vi erbjuder flera olika fotvårdsbehandlingar och dina fötter kommer att tacka dig för att du valde just vår salong!

*Tips! Visste du att du kan gnida in fötterna med citron? Citronen mjukar upp och hjälper mot sprickor och bakterier mellan tårna.

Fotvårdsbehandling ”Friska fötter”

Vi inleder behandlingen med ett skönt fotbad innehållande en särskild tvål som gör att fötterna blir uppmjukade.
Därefter filar vi fötterna och avlägsnar eventuella förhårdnader. Vi vårdar naglar och nagelband. Samt hjälper till att lindra liktorn och lätt nageltrång.  Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Den här fotbehandlingen är för dig som behöver ordentlig vård av hela dina fötter. 

BOKA TID

Fotvårdsbehandling ” Pigga fötter”

Det här är en behandling som snabbt piggar upp trötta och lite lätt slita fötter.
I behandlingen ingår ett varmt fotbad, peeling och mjukgörande inpackning. Vi avslutar behandlingen med en skön fotmassage.
Denna behandling kan du också välja om du inte har så mycket problem och vill ha hjälp att endast klippa tånaglarna eller fila.
En snabb uppfräschning helt enkelt! 

BOKA TID

Fotvård friska fötter med gellack

Denna behandling innehåller allt som vi gör i ”Friska fötter” samt att vi där efter lackar naglarna med Gellack.
Detta nagellack sitter upp till 3-4 veckor utan att flisa sig och är inget som sliter på din egna nagel.  

Du kan ta bort det själv hemma med hjälp av kompresser med aceton, eller så bokar du enkelt in en tid hos oss för borttagning av gellack. Vill du byta färg efter att lacket suttit på i 3-4 veckor bokar du antingen in samma behandling igen eller ”pigga fötter + gellack” plus borttagning av gellack.

BOKA TID

Fotvård Pigga fötter med gellack

Denna behandling innehåller allt som vi gör i ”Pigga fötter” samt att vi därefter lackar naglarna med gellack som är ett permanent nagellack som sitter utan att flisa sig i upp till 3-4 veckor. 

Du kan ta bort det själv hemma med hjälp av kompresser med aceton, eller så bokar du enkelt in en tid hos oss för ”borttagning av gellack”. Vill du byta färg efter att lacket suttit på i 3-4 veckor bokar du antingen in samma behandling igen eller ”Friska fötter + gellack” plus ”borttagning av gellack”.

BOKA TID

Kortare behandlingar- specifika områden