Om AnnaSkinCare & Beauty


Jag heter Kristina och är LPG och Spaterapeut . Hos mig får du en skön stunds avslappning i en harmonisk miljö. Jag erbjuder allt från en energigivande och ”slimmande” lerinpackning till en värmande Hot Stone Massage. Hos mig får du den ultimata Spaupplevelsen från topp till tå.

Utöver mina behandlingar arbetar jag i receptionen, bland annat med bokningar och att svara på frågor om våra behandlingar. Sedan skriver jag ett och annat inlägg på Facebook och Instagram också. Glöm inte att följa AnnaSkinCare & Beauty på Facebook och Instagram så att du ser alla våra erbjudanden, rabatter och tävlingar som jag lägger ut med jämna mellanrum.
Varmt välkommen!

 

 

 

Mitt namn är Anna-Maria och jag öppnade AnnaSkinCare & Beauty 2010.
Jag vill att du ska känna dig väl omhändertagen när du kommer till mig och att du ska få behandlingar som verkligen ger resultat. Vare sig du har celluliter, rynkor, solskador eller acne, ska du kunna få hjälp utifrån dina individuella behov.
Jag arbetar mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Sedan brinner jag för det här med hälsa och hudvård.
Jag är Hud- och Spaterapeut och även certifierad i Babor-behandlingar.
Självklart ger jag gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy.
Hoppas att jag snart får sätta guldkant på din dag. Välkommen!

 

 

 

Jag heter Gabriella och är certifierad massör, LPG terapeut, kostrådgivare, koppningsterapeut, diplomerad hälsocoach samt diplomerad inom Spraytan. Om du ibland får muskelknutor eller spända muskler är det till mig du ska komma.
Min specialitet som massör är triggerpunktsbehandlingar, där jag arbetar mer djupgående med hjälp av massage, tryck, stretch och eventuellt akupunkturnålar.
Jag arbetar också som kostrådgivare. Det innebär att jag hjälper dig att hitta en hållbar livsstil som fungerar och att du en gång för alla kan sluta med olika dieter. Med individanpassade kostprogram, tips och coaching kan jag lova att det blir mycket lättare att ta hand om din kropp och framtida hälsa!

 

 

 

 

Hej Emilia här, jag är Hud-och Spa terapeut som även är certifierad LPG terapeut.
Älskar allt med detaljer och hjälper er gärna med att få fina fransar, bryn och fötter.

Jag jobbar även med lash lift som innebär att man framhäver sina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar.

Vill du ha hål i öronen är det mig du kan komma till. Medicinsk öronhåltagning i samarbete med Blomdahl.
Här kan du köpa fina örhängen som också är från Blomdahl.

Här på salongen arbetar jag med LPG produkter, BABOR och iS Clinical som är exklusiva och effektiva produkter.
Jag ger dig gärna råd om vad som kan passa just dig.

 

 

Birgitta, det är jag det. Certifierad massör och har arbetat som LPG-terapeut i över 20 år. När det gällande brännskador och ärr Stukningar, hälseneinflammation, muskulatur och mindre leder kan du komma till mig där jag jobbar med medicinskt laser.

Några exempel på effekter vid medicinskt laser är smärtlindring, minskad inflammation, stärkt immunförsvar samt bättre mikrocirkulation. Behandlingsmetoden är effektiv, biverkningsfri samt smärtfri.

Jag använder oss av Medical och Mid- Lite laser med våglängd 660-904 nm som används på ytliga och djupt liggande problem, exempelvis leder och muskulatur.

 

 

 

 

Jag heter Johan och är legitimerad läkare med certifierifiering och fler års erfarenhet inom medicinskt estetiska behandlingar med Botox och Fillers.
2015 startade jag Beautyfill och har nu nöjet att samarbeta med Anna SkinCare & Beauty. Kvalitet och trygghet är viktigt för mig för att du som kund ska känna att du är i goda händer. Självklart har jag både yrkes och behandlings försäkring.”

 

 

 

 

 

 

 

Våra Samarbetspartners: