Om AnnaSkinCare & Beauty


Jag heter Kristina och är LPG och Spaterapeut . Hos mig får du en skön stunds avslappning i en harmonisk miljö. Jag erbjuder allt från en energigivande och ”slimmande” lerinpackning till en värmande Hot Stone Massage. Hos mig får du den ultimata Spaupplevelsen från topp till tå.

Utöver mina behandlingar arbetar jag i receptionen, bland annat med bokningar och att svara på frågor om våra behandlingar. Sedan skriver jag ett och annat inlägg på Facebook och Instagram också. Glöm inte att följa AnnaSkinCare & Beauty på Facebook och Instagram så att du ser alla våra erbjudanden, rabatter och tävlingar som jag lägger ut med jämna mellanrum.
Varmt välkommen!

 

 

 

Mitt namn är Anna-Maria och jag öppnade AnnaSkinCare & Beauty 2010. Jag vill att du ska känna dig väl omhändertagen när du kommer till mig och att du ska få behandlingar som verkligen ger resultat. Vare sig du har celluliter, rynkor, solskador eller acne, ska du kunna få hjälp utifrån dina individuella behov. Jag arbetar mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Sedan brinner jag för det här med hälsa och hudvård. Jag är Hud- och Spaterapeut och även certifierad i Babor-behandlingar. Självklart ger jag gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy. Hoppas att jag snart får sätta guldkant på din dag. Välkommen!

 

 

 

 

Jag heter Gabriella och är certifierad massör, LPG terapeut, kostrådgivare, diplomerad hälsocoach samt diplomerad inom Spraytan. Om du ibland får muskelknutor eller spända muskler är det till mig du ska komma. Min specialitet som massör är triggerpunktsbehandlingar, där jag arbetar mer djupgående med hjälp av massage, tryck, stretch och eventuellt akupunkturnålar. Jag arbetar också som kostrådgivare. Det innebär att jag hjälper dig att hitta en hållbar livsstil som fungerar och att du en gång för alla kan sluta med olika dieter. Med individanpassade kostprogram, tips och coaching kan jag lova att det blir mycket lättare att ta hand om din kropp och framtida hälsa!

 

 

 

 

Kom och se vilka produkter som passar just dig!

Vi är väldigt måna om att du ska få rätt hudvårdsprodukter som passar just din hud.
Här på salongen säljer vi LPG produkter, BABOR och iS Clinical som är exklusiva och effektiva produkter.
Vi ger dig gärna råd om vad som kan passa just dig. Vi säljer även Nordic Superfood och naturlig deodorant.