BOKA TID

Botox & Fillers

Dr. Johan Bilir är grundare för Beautyfill och legitimerad läkare med certifiering och flera års erfarenhet inom medicinskt estetiska behandlingar med Botox och Fillers. Hans arbetssätt kännetecknas av fingertoppskänsla, noggrannhet och precision.

BOKA IN DIG PÅ EN KOSTNADSFRI KONSULTATION HÄR

Fillerbehandling

Fillerbehandling är en injektionsbehandling med Hyaluronsyra som är ett geléliknande ämne som naturligt finns i kroppen och bidrar till att återfukta och ge volym. Behandlingen används vanligtvis för volymökning eller korrigering av ojämnheter i ansiktsstruktur. Vanliga behandlingsområden är icke-kirurgisk korrigering av läppar, näsa, haka eller kindben samt utslätning av statiska rynkor. Effekten av behandlingen varar normalt mellan fyra och tolv månader då ämnet naturligt bryts ner av kroppen. Hur länge effekten kvarstår beror på individuella faktorer så som ålder, livsstil och behandlingsområde.

Före behandlingen görs alltid en kostnadsfri konsultation där dina förutsättningar vävs samman med rekommenderad behandlingsmetod för området. Vi arbetar främst med fillers från Stylage men har även möjlighet att beställa hem fillers från bl.a. Juvéderm, Restylane och Revanesse då det ibland efterfrågas av våra kunder.

ERBJUDANDE! OM DU BOKAR VIA BOKA DIREKT SÅ FÅR DU 10% PÅ EN BEHANDLING HOS JOHAN. ANGE ”ERBJUDANDE ANNASKINCARE” VID BOKNING SÅ DRAS PRISET AV VID KASSAN.

BOKA HÄR

Botoxbehandling

Botolinumtoxin, känt som Botox är en tillfälligt muskelavslappnande injektions-behandling som reducerar rynkor och fina linjer genom att blockera nervsignalen som gör att muskeln dras samman. På så vis blir huden slätare och rynkorna mindre synliga. Metoden är välbeprövad sedan 30 år tillbaka och är idag en av de vanligaste medicinskt estetiska behandlingarna världen över. De vanligaste behandlingsområdena är pannan, ”arga rynkan” mellan ögonbrynen samt ”kråksparkarna” runt ögonen. Behandlingen utförs i regel på redan befintliga rynkor men en förebyggande behandling kan dock vara lämplig för kunder med utpräglade anlag för rynkor eller en aktiv ansiktsmuskulatur.

Före behandling görs alltid en konsultation där dina förutsättningar och önskemål vävs samman med rekommenderad behandlingsmetod för området. Då det dröjer några dagar innan den slutliga effekten är synlig erbjuder vi våra kunder återbesök inom två veckor för att säkerställa att det önskade resultatet blivit nått. Resultatet håller upp till tre, sex eller nio månader beroende på individuella förutsättningar så som ålder och livsstil.

Fillers - Läppar 1 ml

2.900:-

BOKA TID

Fillers - Näskorrigering

3.500:-

BOKA TID

Fillers - Nasolabialveck

3.000:-

BOKA TID

Fillers - Haka

3.000:-

BOKA TID

Fillers - Kindben 1 ml

3.000:-

BOKA TID

Fillers - Kindben 2 ml

5.000:-

BOKA TID

Botox 1 område

1.900:-

BOKA TID

Botox 2 områden

2.700:-

BOKA TID

Botox 3 områden

3.400:-

BOKA TID