Unna dig fina, friska fötter med fotvård

Det är lätt att få problem om man inte sköter om fötterna. Svamp, nageltrång och förhårdnader är vanliga besvär men genom att gå på fotvård regelbundet kan du förebygga den här typen av problem. Vi erbjuder flera olika fotvårdsbehandlingar och dina fötter kommer att tacka dig för att du valde just vår salong!

 

Friska fötter 60 min  650;-  Boka här

Pigga fötter 30 min  450;-  Boka här    

Pedikyr +Shellac 650;- Boka här

Fotvård Spa/pedikyr 80 min, 895;- Boka här

 

Fotvårdsbehandling ”Friska fötter”

Vi inleder behandlingen med ett skönt fotbad med fotsalt som gör att fötterna blir mjukare och som öppnar upp hudens porer. Fotsalt hjälper också till att förebygga fotsvamp. Därefter filar vi fötterna och avlägsnar förhårdnader, vårdar naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Fotvårdsbehandling ” Pigga fötter”

Det här är en behandling som snabbt piggar upp trötta, tunga fötter. I behandlingen ingår ett skönt fotbad, sedan peeling och mjukgörande inpackning. Vi avslutar behandlingen med en skön fotmassage.

Fotvård friska fötter + Shellac

Vi inleder behandlingen med ett skönt fotbad med fotsalt som gör att fötterna blir mjukare och som öppnar upp hudens porer. Fotsalt hjälper också till att förebygga fotsvamp. Därefter filar vi fötterna och avlägsnar förhårdnader, vårdar naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med Shellac och med en skön fotmassage.

Fotvårds behandling ” Pigga fötter”+Shellac 

Avkopplande behandling för trötta fötter och ben. I behandlingen ingår fotbad, peeling, mjukgörande inpackning, Shellac  och avslutande fotmassage.

 Fotvård Spa/pedikyr 

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad, följt av peeling och fotvård samt skönt fotbad med fotsalt som gör att fötterna blir mjukare och som öppnar upp hudens porer. Fotsalt hjälper också till att förebygga fotsvamp.Därefter filar vi fötterna och avlägsnar förhårdnader, vårdar naglar och nagelband. Mjukgörande inpackning och en skön fotmassage avslutar behandlingen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

*Tips! Visste du att du kan gnida in fötterna med citron?

Citronen mjukar upp och hjälper mot sprickor och bakterier mellan tårna!