Unna dig en ansiktsbehandling som ger resultat

Kanske besväras du av rynkor, akne, pigmentfläckar, rosacea eller att huden har blivit slapp och tappat lystern?    

Låt oss hjälpa dig att få tillbaka energi och lyster och fördröja ålderstecknen!

På salongen använder vi hudvårdsprodukter från BABOR och iS Clinical som är exklusiva hudvårdsserier som skapar exeptionella, resultatorienterade, anti-ageing effekter.

Vid LPG behandlingar används specifika produkter som ska stärka behandlingen ytterligare. När behandlingarna kombineras med de exklusiva hudvårdsprodukterna och dess  höga koncentration av effektiva ingredienser  motverkas åldrandet av cellerna genom att stimulera cellaktiviteten.

Anti-age ”Röda mattan-behandlingen”, vår absoluta bästsäljare!
iS Clinical Fire & Ice

Det här en intensiv och lyxig anti-age-behandling som ger snabba och säkra resultat. Den används av stjärnor som till exempel Gwyneth Paltrow, Halle Berry och Jane Fonda inför fester och fotograferingar eftersom behandlingen snabbt reducerar fina linjer, minimerar pigmentfläckar och ojämnheter samt ger huden fukt och lyster.

Ansiktsbehandlingen sker i tre steg och inleds med en Intensive Resurfacing Masque. Den innehåller bland annat glykolsyra, retinol (A-vitamin), antioxidanter, vitaminer samt extrakt från grönt te. Döda hudceller tas bort så att huden aktivt börjar skapa nya celler vilket ger en utjämnande effekt. Därefter appliceras en Rejuvenating Masque som bland annat innehåller hyaluronsyra, aloe vera gel, grönt te- och rosmarinextrakt. Kombinationerna av dessa ämnen ger dig en ren, mjuk och återfuktad hud.
Ansiktsbehandlingen avslutas med en unik kombination av serum och krämer för att minska ålderstecken. Skalp- eller handmassage erbjuds också under behandlingen.

Obs! Vi rekommenderar en kur på fyra gånger för absolut bästa resultat.

Tid: 45 min
Pris: 950:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

Rosaceabehandling, iS Clinical Fire & Ice

Denna effektiva ansiktsbehandling minskar/tar bort rosacea. Produkterna är särskilt framtagna för att minska inflammatoriska processer i huden, reglera pH-balansen, återfukta och ge en lugnande/svalkande effekt på huden. Bland annat används C-, E- och A-vitamin som alla är mycket verksamma tillsammans.

I behandlingen ingår först en rengöring. Därefter läggs två olika ansiktsmasker som är specifikt verksamma för att lugna ner rosacean. Behandlingen avslutas med specifika serum som håller aktiviteten av rosacea nere.

OBS! Även om en behandling ger märkbara resultat så rekommenderar vi en behandlingskur på minst fyra gånger.

Tid: 45 min
Pris: 950:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

White Lightning mot pigmentfläckar, iS Clinical Fire & Ice

Under denna ansiktsbehandling används en mycket effektiv produkt från iS Clinical som heter White Lightening Complex. Den hämmar enzymer som producerar melanin, alltså pigmentet i huden.

Under behandlingen börjar vi med rengöring och exfoliering och därefter läggs två olika ansiktsmasker. Var och en specifikt verksamma för att minska hyperpigmentering i ansiktet. Behandlingen är blekande, fuktgivande och ger ett antioxidantskydd. I samband med behandlingen erbjuds även en skalp- eller handmassage.

OBS! Behandling för att minska pigmentfläckar kan behöva flera behandlingar för att hålla nere melaninproduktionen. Därför kan det vara klokt att investera i en kur.

Tid: 45 min
Pris: 950:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

Anti-akne Advanced  – behandling som minskar/tar bort akne, iS Clinical

Det går att göra en hel del om du besväras av akne. Vi använder effektiva produkter från iS Clinical som också visat sig ge goda resultat även på grov akne (cystisk akne grad 4).

Behandlingen inleds med en djuprengöring och därefter läggs två olika masker. Dessa masker minskar de inflammatoriska processerna och bidrar till ett bättre pH-värde i huden. Under behandlingen boostar vi också huden med bland annat C-, E- och A-vitamin som är mycket verksamma tillsammans och som främjar en aknefri hud. Under behandlingen erbjuds du även en avslappnande skalp- eller handmassage.

Tid: 45 min
Pris: 950:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

Klassisk ansiktsbehandling, BABOR

Unna dig en välbehövlig och skön ansiktsbehandling. I denna klassiska behandling ingår allt som gör att du känner dig som ny efteråt: Rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, serum, massage, mask och avslutande produkt samt skalpmassage eller handmassage.

Tid: 60 min
Pris:995:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

Djuprengörande ansiktsbehandling, BABOR

Ibland behöver man verkligen göra rent på djupet. Den här ansiktsbehandlingen inleds med rengöring av huden och sedan peeling. Huden mjukas upp med ånga inför portömning och behandlingen avslutas sedan med en djuprengörande ansiktsmask. Vi anpassar givetvis produkterna efter din hudtyp. Medan ansiktsmasken verkar ser vi till att du får en avkopplande skalp- eller handmassage.

Observera att denna behandling går att få även som djuprengörande ansikts- och ryggbehandling alternativt enbart rygg.

Tid: 45 min
Pris: 795:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

Klassisk ansiktsbehandling för män

Allt fler män förstår värdet att ta hand om sin hud och att skaffa bra hudvårdsrutiner. Det är sånt som vi hjälper till med!

Det här är en klassiskt vårdande ansiktsbehandling anpassad efter mannens behov. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, serum, massage, mask och avslutande produkt samt skalpmassage eller handmassage.

Tid: 60 min
Pris: 995:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

Babor Quick-Fix, perfekt inför festen!

Kanske behöver du snabbt ge huden fukt och extra lyster till exempel inför en fest? Då ska du prova en Babor Quick-Fix! Det här är en djupt återfuktande behandling som bevarar och återställer fuktbalansen i huden. Torrhetslinjer suddas ut och huden återfår sin vitalitet och energi. Den passar alla hudtyper.

Tid: 20 min
Pris: 450:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

AHA De Lux Peeling, DR Babor

Det här är ansiktsbehandlingen som du önskade att du hade provat för länge sedan. Den gör underverk när din hud känns grå och har tappat lystern och när du exempelvis besväras av oren hud, akne, förstorade porer, pigmentfläckar, rynkor eller fina linjer. AHA🐔 De Lux Peeling passar alla hudtyper.

I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling och AHA-peeling, som avlägsnar gamla celler och ger huden en ny, förbättrad struktur och lyster. Därefter appliceras ett balanserande och lugnande Calming Serum samt Calming Cream/Collagen Booster Cream. Och sist men inte minst ingår även en avslappnande skalpmassage samt akupressur.

OBS! Denna behandling är väldigt effektiv som kur på 6 behandlingar under en period på 4-8 veckor.

Tid: 60 min
Pris: 995:-

Bokadirekt eller ring 0762 38 69 56

Välkommen att komma förbi oss om du behöver råd kring ansiktsvård!
När vi ser dig på plats kan vi lättare ge rekommendationer för just din hud.