BOKA TID

Trådning

Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy. En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy.

Trådning avlägsnar hela hårstrået från roten utan att skada roten. Regelbunden trådning leder till att håret växer långsammare

Utöver borttagning av hår och fjun på ansiktet stimuleras även blodcirkulationen med trådning och fungerar även som en mindre föryngrande och peelande behandling.

Själva behandlingen är enkel och utförs med en tunn, tvinnad bomullstråd. Däremot kräver själva utförandet mycket erfarenhet och god teknik.

Vi använder en ren, tunn, tvinnad bomullstråd. Håret rycks ut från roten när den tvinnade delen dras ihop och detta fortsätter man med tills man har uppnått ett önskat resultat.

Efter behandlingen kan man uppleva rogivande och behaglig, andra känner ett visst obehag, men den svaga smärtan går snabbt över i och med att hudens anpassningsmekanism sätts igång.

Trådning är en skonsam behandling jämfört med vaxning eller noppning, men precis som alla andra behandlingar finns det en risk för en kortvarig irritation i hårsäcken. Vi applicerar lugnande Aloe vera salva på det behandlade området efteråt.

Trådning hela ansiktet

30 min 395:-

BOKA TID

Trådning överlapp

20 min 195:-

BOKA TID

Trådning haka

15 min 195:-

BOKA TID

Trådning haka och överläpp

20 min 295:-

BOKA TID

Trådning ögonbryn med plockning

30 min 295:-

BOKA TID

Trådning överlapp, ögonbryn med plockning

30 min 350:-

BOKA TID