BOKA TID

Fillers

Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr. Med åren kan man uppleva att dessa områden tappar struktur och elasticitet. Behandlingen är också populär för att framhäva vissa drag, korrigera ojämnheter och minska asymmetri i ansiktet.

Fillers är en genomskinlig gel som är kemiskt framtagen för att efterlikna kroppens egna, naturliga hyalyronsyra.

Behandlingen går snabbt och resultatet kommer omedelbart.

*Vi använder oss av marknadens ledande fillers från Stylage och Revolax.

* Alla injektionsbehandlingar utförs av sjuksköterska.

Fillers behandlingar

*Alla våra injektioner utförs av erfaren sjuksköterska

*Efter Juni 2021 är det lagkrav på att boka en konsultation innan behandling. Det är därför viktigt att ni bokar in en konsultation, online eller på kliniken minst 48 timmar innan önskad behandlingsdag.

Under de 12 första timmarna efter din behandling med fillers skall du undvika överdrivet minspel, att ta på det behandlade området samt undvika alkoholintag.

Under de första 24 timmarna efter din behandling är det re-kommenderat att du undviker att använda makeup, ansträngande aktiviteter/träning och du bör även undvika att massera det behandlande området samt flygresor. Under de första 48 timmarna efter din behandling skall du undvika att utsätta be-handlingsområdet för tryck.

Under de två första veckorna efter din behandling skall du undvika solexponering och UV-ljus (särskilt vid blåmärken), kyla (minusgrader) samt bastubad. Rekommenderat är att sova med huvudet högt samt undvika att sova på behandlingsområdet några dagar efter behandlingstillfället.

Följ länken för att se behandlingsområden/boka 

Boka här

Profhilo behandlingar

Profhilo är en hyaluronsyra baserade produkt som stramar upp, stärker och återfuktar huden. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Eftersom Profhilo är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA. Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden samt uppstramande/lyftande effekten. Med en behandling av Profhilo ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. För bästa effekt rekommenderas det att man tar en kur på två behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

*Alla våra injektioner utförs av Sjuksköterska.

Följ länken för att boka

Boka här

Body fillers - BUTT LIFT

Fillers ersätter minskad volym i skinkorna och är ett säkrare alternativ för att få ett Brazilian butt-liknande resultat utan kirurgi. Ingreppet går snabbt, det finns ingen återhämtningsperiod efteråt och resultatet är tydligt och långvarigt 

Boka Butt lift medium 90 ml härBoka Butt lift Large 120 ml här