BOKA TID

Öronhåltagning

Vår medicinska håltagning bygger på modern så kallad aseptisk teknik från sjukvården. Det innebär att alla våra produkter och metoder är säkert utformade för att undvika smittspridning och bakterier i samband med håltagningen. Den sterila metoden gör din håltagning hygienisk och säker.

Våra håltagningssmycken för öronen är utvecklade i samråd med hudläkare, för att passa alla, även dig som redan är allergisk. Du väljer mellan noga utvald medicinsk plast och titan, av rena medicinska kvaliteter. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar som inte kommer i kontakt med huden.

OBS! Vi gör hål på barn från 2 år med målsmans godkännande upp till 18 år.

Vi har också Blomdahls örhängen till försäljning här. Vi rekommenderar att när 6 eller 12 veckor har gått från håltagningstiden byter till ett annat örhänge från Blomdahl för att försäkra sig ytterligare om att inga komplikationer sker under läknings perioden som är i upp till ett år. En viktig anledning är bland annat att Blomdahls örhängen är inpaketerade i en ask så att inga bakterier kunnat komma på örhänget och därav blir bytet av örhängen då oftast mer lyckade och utan risk för infektion.

Medicinsk Öronhåltagning 1 hål

Medicinsk Öronhåltagning 2 hål